UnderBARA barn är mässan för dina barn

UnderBARA barn

UnderBARA barn är mässan som tar det lilla barnet på stort allvar. Det är Sveriges största barnmässa som passar alla barn upp till sex år. Mässan UnderBARA barn pågår i tre dagar och är fylld med inspiration, aktiviteter, kunskap samt shopping för barn upp till sex år.

UnderBARA barn – bara för barn?

UnderBARA barn heter mässan som inte enbart passar barn utan är en mötesplats för barnfamiljer. Givetvis är alla välkomna även om temat är barninspirerat och mässan är främst anpassad för de som har barn i åldrarna upp till sex år. Allt som kan vara intressant underbara barnför föräldrar, blivande föräldrar och barn finns samlat under ett tak i tre hela dagar. Mässan har anpassats efter målgruppen vilket gör att det är intressant för alla barn och inte bara för föräldrarna. Under mässan behöver inte barnen anpassa sig efter de vuxna utan det är helt enkelt tvärtom för en gångs skull.

På mässan står cirka 120 utställare med både gamla och nya produkter som du får se och känna på. Här finns även företag som gör reklam för sina olika tjänster och som du kan få veta mer om. Allt är givetvis relaterat till mässan och därmed är det stor sannolikhet att du kommer att tycka att det är intressant. Här får du även tips på många roliga barnaktiviteter – som att besöka Gustavsviks bad eller Örebro slott i den vackra residensstaden Örebro-

På scenerna står dessutom barnens egna favoriter och det finns en aktivitetsgata bara för barnen. För den som letar efter ett boende under mässans dagar så har UnderBARA barn ett samarbete med Scandic Talk som du kan ta del av om du planerar att besöka mässan med din familj. Erbjudandet gäller nätterna 5-11 oktober och det är också runt dessa dagar som mässan kommer att vara. Scandic Talk ligger dessutom alldeles i närheten av Stockholmsmässan och därför behöver du inte ordna med någon vidare transport utan du kan bekvämt promenera till UnderBARA barn.

About the author

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *